Tréningek / Csapatépítő programok

HatásSzünet színjátszó tábor felnőtteknek

Jelentkezés: hatasszunet.muhely@gmail.com

Gyere, tölts velünk egy szuper hosszúhétvégét! A 3 nap során jól magunk mögött hagyjuk a hétköznapokat és belefeledkezünk a (szín)játszásba. Itt lehetsz önmagad és bárki más egyszerre, megtapasztalhatod a jelenben létezést, miközben más világokban merülsz el és játszva fejlesztheted készségeidet.
Kezdőket és haladókat is szeretettel várunk!

Minden napra 2×3 órányi tréninggel készülünk, melyek során egymásra hangolódunk, felszabadulunk, színpadi gyakorlatokkal dolgozunk, karaktereket építünk, jeleneteket készítünk.

Esténként bográcsozás és kötetlen közösségi programok várnak rád.

Időpont:
2021. augusztus 27-28-29. (péntek-vasárnap)
27-én 10 órakor kezdünk, ha szeretnél és van rá lehetőséged, 26-án csütörtökön késő délután/kora este is érkezhetsz. Vasárnap 18 órakor zárul a tábor.
Helyszín:
Érsekvadkert, Szent Borbála Vendégház
Szállás 3-4 ágyas szobákban.
 
Részvételi díj:
EARLY BIRD ÁR augusztus 5-ig:
27. reggeli érkezéssel 42000 Ft
mely tartalmazza a szállást, a napi 3 étkezést és a tréningek díját. Vasárnap hideg vacsorát tudunk biztosítani.
26-i érkezéssel 46000 Ft
mely tartalmazza a szállást, a napi 3 étkezést és a tréningek díját. Csütörtöki érkezés esetén hideg vacsorát tudunk biztosítani.
TELJES ÁR augusztus 6-tól:
27. reggeli érkezéssel 45000 Ft
26-i érkezéssel 49000 Ft
További információk és jelentkezés:
hatasszunet.muhely@gmail.com
Szeretettel várunk!

Hétvégi intenzív / tematikus workshopok

Ha még nem köteleződnél el hosszútávon, de mégis szeretnél kicsit mélyebben, koncentráltabban megismerkedni a színjátszással/improvizációval, ajánljuk hétvégi intenzív tréningjeinket, melyeken mindig egy-egy kiemelt témával foglalkozunk. A workshopra 18 éven felüliek jelentkezését várjuk.

Csapatépítő programok / alkalmazott színház

Csapatépítő programot keresel céged, szervezeted, baráti társaságod számára? Esetleg egy konkrét témában fejlesztenéd csapatod tagjait? Keress minket és egyéni kívánságaitoknak megfelelő tervet dolgozunk ki.
Tréningjeinken a színház, a dráma, az improvizáció eszközeivel dolgozunk, melyek nem csupán a csapat összekovácsolására alkalmasak, de remekül fejleszthetőek velük olyan készségek is mint pl. a kommunikáció, együttműködés, kreativitás/fantázia, empátia.

Konkrét, csapatra szabott tematikát készítünk, melynek igény szerint része lehet a játékokon, gyakorlatokon kívül egy dramatikus történet is. A résztvevők a történet szereplőinek bőrébe bújva játszhatnak az adott témakörben.

Ajánlatkérés: hatasszunet.muhely@gmail.com

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj első kézből legfrissebb híreinkről, kedvezményes ajánlatainkról, induló foglalkozásainkról 

Scroll to Top